buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Sammen for Hamar

Publisert: 12.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Det felleskristent nettverket «Sammen for Hamar» (tidligere Predikantringen) arrangerer fellesmøter med Øystein Gjerme som taler fredag til søndag. Øystein Gjerne kommer fra Bergen og leder menigheten Salt Bergenskirken, som består av rundt 500 mennesker og har et klart fokus på det å bety noe for byen og omgivelsene deres. Han er også taler på konferanser og stevner over hele landet. Fredag klokka 20.00 er det åpningsmøte i Frikirken med åpen kafé etter møtet. Lørdag klokka 11.00-14.00 er det tid for lunsjseminar med Øystein Gjerme i Livets Senter. Temaet er «Tusen hjem: Sunne smågrupper i menigheten» som også er tittelen på Gjermes nye bok. Det er påmeldingsfrist til seminaret innen fredag. Lørdag klokka 18.00 er det møte i Brukshuset i Stormyrvegen 11. Her står Hamar Gospelkor for sangen og det er kaffeservering. Søndag klokka 1100 blir det fellesgudstjeneste i Filadelfia og barnegudstjeneste i Frikirken med koret Hamar Soul Children. Barn under fem år møtes i Filadelfia. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe. Det blir tilbud om forbønn og samtale i alle møter. Sammen for Hamar har 30 medlemmer som er tilsluttet følgende menigheter og organisasjoner: AsiaLink, Baptistkirken, Den Katolske kirke, DNK Hamar, DNK Hof, Frelsesarmeen, Hedmarktoppen, Hamar Frikirke, Livets Senter Hamar, Menigheten på Fredtun, Metodistkirken, Normisjon, NLM Hamar Misjonsforsamling, Pinsemenigheten Filadelfia, Stange Frikirke, Ungdom i Oppdrag, Estergruppen Norge.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat