17. nov
FLERE SANGERE: Nordbygda Sangforening ønsker å få med flere sangere. FOTO: HENNING NETKA
 
Sangglade velkommen!
Onsdag er første øvingskveld for Nordbygda Sangforening. Da håper koret at «alle som leter etter et kor» tar en tur til Møteplassen i Løten.

0
Publisert: 19.aug.2014 04:00
Oppdatert: 19.aug.2014 03:59

Miriam Renvåg, kjent for alle som driver med musikk på Hedmarken, tok over som dirigent i koret ved årsskiftet. Og det er et engasjert kor som nå tar fatt på høstsesongen med nytt og gammelt repertoar.

- Men vi skulle så gjerne ha hatt med flere medlemmer. Vi er i overkant av 25 sangere og har plass til mange flere. Ikke minst ønsker vi å få med flere menn. vi er helt sikre på at det er mange menn der ute som har lyst til å begynne i kor, men som synes det er litt skummelt å troppe opp. Vi lover å gi dem en god mottakelse, sier Tove Lie Syljeseth, leder i Nordbygda Sangforening.

Navnet til tross, koret har medlemmer fra både Hamar, Ottestad, Ridabu og ulike deler av Løten, og de øver på Møteplassen, det gamle Telenorbygget ikke langt fra kommunehuset i Løten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke