20. nov
SKÅL:VeslemøySolberg.
 
«Skål for livet!»

Publisert: 24.nov.2014 04:00
Oppdatert: 24.nov.2014 03:59

Veslemøy Solberg og Svein Ohrvik framfører kabareten «Skål for livet!» i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus tirsdag klokka 13.00 i regi av Den kulturelle spaserstokken i Hamar og Hamar kulturhus. «Skål for livet!» er ifølge pressemeldingene en humoristisk, raus og inspirerende forestilling, som samtidig sier noe viktig om oss selv og vår tid. Solberg og Ohrvik er blant annet kjent som musikalsk ansvarlige for TV-serien «Antikviteter & Snurrepiperier» på NRK1. De har høstet gode kritikker for sin visekunst og musikalitet. Solberg har gitt ut en rekke plater og har lang scene- og TV-erfaring. Hun har mottatt mange priser og stipender, og ble i 2011 utnevnt til fylkeskunstner i Buskerud. Sven Ohrvik har lang fartstid i musikkbransjen i Norge, både som komponist, pianist og produsent. Han var tidenes yngste orkesterleder i NRK, og har siden samarbeidet ved en rekke TV- og sceneproduksjoner med mange av Norges største artister. Sven var i mange år fast pianist for Ole Paus.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke