5. des
 
Skal du ut i dag eller 17. mai kan du ...

Publisert: 16.mai.2011 04.12
Oppdatert: -
4 slå deg med på sommerbridge i lesesalen over biblioteket på Ener ungdomsskole i Vang i kveld. Hvis bridge ikke er noe for deg, er det mulig å spille bingo på Høyvang med røver og stor freeplay i kveld. Det spilles både ute og inne og Vang FL og FL Fart arrangerer.

4 finne topposter i Løten som er satt ut på seks topper og steder i kommunen i regi av Hamar og Hedemarken Turistforening Løten krets. materialet får du kjøpt hos VI-TO, Løten Nærstasjon & Landhandleri og HHT-butikken i Hamar.

4 feire 17. mai i Nybygda i Ringsaker. Dagen åpner med flaggheising ved klubbhuset og det blir tale for dagen ved Ringsakers ordfører Anita Ihle Steen. Musikken besørges av Brumunddal Brass, og det blir leker for barna, som også får servert brus, pølser og is. I tillegg blir det salg av kaffe, kaker, rundstykker med mer og loddsalg.

4 ta med ungene til Åmot kino som viser «Gråtass får en ny venn» som 17. mai-film.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke