buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Hilde Evensen: Leder i Nfs-H.
 
Slagpanelet

0
Publisert: 03.feb.2015 04:00
Oppdatert: 03.feb.2015 03:59

Spør fagpersoner og brukere om det du lurer på angående hjerneslag. Sammen utgjør de et Slagpanel. Slagpanelet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk forening for slagrammete Hedmark (Nfs-H) og Ottestad medisinsk fysisk/rehabilitering.I første omgang prøver de med to kvelder for å se an oppslutningen om Slagpanelet. Det er onsdagene 4. februar og 4. mars. Førstkommende onsdag består panelet av: Lege, nevropsykolog, fysioterapeut og ergoterapeut. I mars kan spørsmål stilles til: Sosionom, Hjelpemiddelsentralen, slagrammet og pårørende. Det er kun fire personer i hvert panel, slik at det ikke blir for mange å forholde seg til.Er prøveprosjektet vellykket blir det nye Slagpanel til høstenDeltakerne må gjerne forberede spørsmål til panelet. Enkel servering blir det også.Møtested onsdag klokka 18.00 er i undervisningssalen på Ottestad medisinsk fysisk rehabilitering.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat