14. nov
VENNEFORESPØRSEL: Fra kulturhusleder Durita Brattaberg.
 
Søker kulturhusvenner
Hamar Kulturhus søker kulturhusvenner og inviterer til åpent hus med informasjon, gløgg og pepperkaker og omvisning i huset onsdag klokka 10.00-11.00 og 18.00-19.00.

Publisert: 09.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Det er inngang i sørbygget på hjørnet ved Rema 1000-butikken i Basarbygningen.
«Hamar Kulturhus har som målsetting å bli den beste arrangøren av kulturopplevelser. For å klare dette, trenger huset venner. Mange venner i alle aldre», heter det på Hamar kommunes nettsider.
Eksempler på oppgaver kulturhusvennene skal fylle er å være med i velkomstkomiteen for å svare på generelle spørsmål fra besøkende, foreta billettkontroll, henvisning til plasser i salen og vakthold under arrangementer i tillegg til å delta i generelle forberedelser og avvikling av arrangementer.
- Vi ønsker å hilse på deg som ønsker å være kulturhusvenn og registrerer kontaktinformasjon, samt å gi informasjon om vertskapsprogrammet som starter opp i januar, forteller kulturhusleder Durita Brattaberg. Hvordan skal man få alle som besøker kulturhuset til å føle seg oppriktig velkommen? Det er tema for vertskapsprogrammet som holdes for alle som skal jobbe i kulturhuset, både de ansatte og frivillige.
Vertskapsprogrammet består av to deler. Det er nødvendig å delta på for å bli kjent med hvordan det jobbes. Du kan velge dagtid 16. eller 31. januar eller kveldstid 15. og 29. januar.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke