14. nov
mor av Wenche heramb gjerlaug: En utstilling med spennende blanding av ulike arbeider.
 
Stange Kunstforening

Publisert: 20.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
Lørdag er det utstillingsåpning i Grevskapet, Stange bibliotek. Det er Stange Kunstforening som har invitert tre lokale utstillere.
Wenche Heramb Gjerlaug er kreatør i ord og bilder. Hun har hatt flere temautstillinger i Hamar. På denne utstillingen vil hun vise både nye og tidligere arbeider. Under åpningen lørdag presenterer hun dem både i ord og toner.
Vakker keramikk blir det fra Stange ASVO, som er en vernet bedrift i Ottestad. De stiller med både vakre servicer, flotte dekorerte vaser og fat.
Elisabeth Grønning Rognmo har nettopp blitt hedret med Hamar Design og Fashion Award prisen for sine flotte barneklær i naturmaterialer. Klærne kan beskues litt ekstra lørdag, når de presenteres med en danseoppvisning.
Utstillingen varer ut neste uke. Den siste dagen blir det trekning av et kunstverk som du kan vinne ved å kjøpe et lodd eller to.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke