14. nov
Marcus Løvdal Band: Gikk av med seieren under Union Bluescup 2013 Notodden Bluesfestival i 2013!
 
Storfint bluesbesøk på Gregers
Lørdag kan du høre vinnerne av Blues Union Cup 2013 til Gregers.

0
Publisert: 18.sep.2014 04:00
Oppdatert: 18.sep.2014 14:00

I skarp konkurranse med band fra hele landet gikk Marcus Løvdal Band like godt helt til topps under fjorårets bluescup under fjorårets bluesfestival på Notodden. Og juryens begrunnelse var klokkeklar:

«Marcus Løvdal Band har stor musikalsk kvalitet, hvor hver enkelt musiker holder et veldig høyt nivå. Samspillet er utrolig tett og de har stor dynamikk i framføringene. De har også god kommunikasjon innad i bandet og en bra rollefordeling. Vanligvis er det gitaristene som trekkes fram når man diskuterer musikk, men denne gangen vil vi gi spesiell oppmerksomhet til bassisten, Lasse Kulsrud Nordby.»

Kvintetten med medlemmer fra Oslo og Akershus vant i hard konkurranse med de to andre finalebandene, Borny's Live Delivery fra Moss og Skogmus fra Stavanger.

Marcus Løvdal band ble startet opp i Kristiansand på musikkonservatoriet rett før jul i 2012. Da fikk Marcus med seg Audin Barsten Johansen på keys, Jonatan Eikum på trommer, Lasse Kulsrud Nordby på bass og Bjørn Ulvik Blix Lein på vokal og gitar.

Bandet skriver eget materiale, men spiller også coverlåter.

Stilmessig spiller Marcus Løvdal Band 40-50-tallsinspirert blues, jazzinstrumental, 70-tallsinspirert power-rock og west-coast-inspirert blues. Kort sagt et vidt spekter av sjangre.

Det bør med andre ord, ligge an til en stor bluesaften på Gregers.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke