5. des
HAMAR GOSPELKOR: KOR MED EGEN KLANG OG STIL OG MANGE SOLISTER
 
«Synger advent inn»

Publisert: 19.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Levende Lys, Toneheimkoret, Hamar Gospelkor og Brødrerøster, alle disse korene vil delta under konserten i Vang kirke torsdag klokka 19.00. Kveldens konferansier er Heidi Granlund, Hun er lærer på Toneheim, men også en del av Vang kirkemusikk, sistnevnte står for arrangementet.
Barnekoret Levende Lys stiller med ei gruppe bestående av sine eldste medlemmer. Koret har eksistert i mange år, hele tiden under ledelse av Geir Bjørnar og Eli Kristine Smeby
160 medlemmer i alt stiller når det er Toneheimkoret sin tur. En gjeng med musikkinteressert ungdom. Fra dem blir det ikke bare korsang, for kammerkoret vil ha sin egen avdeling.
Misjonssambandets Brødrererøster, dirigert av Svein Kåre Rydland består av en herlig gjeng med voksne menn, 18 personer i alt. De har gitt ut to cd'er og sunget både i inn- og utland. Hamar Gospelkor teller nå i alt 70 sangere, som dirigeres av Marte Vikanes Sameien. Ole Gjøstøl er musikalsk leder. De gangene de har opptrådt, koret er nemlig ganske ferskt, har det vært til overveldende applaus.
Torsdagskvelden kan nok helt sikkert reserveres i dagboka, for en tur til Vang kirke med et så variert program og god akustikk kan gi en fin start på adventstiden.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke