buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
MINIKONSERT: Tommy Funderburk.
 
Tommy Funderburk til Vinyl & Kaffe

Publisert: 13.aug.2016 04:00
Oppdatert: 13.aug.2016 04:00

Den amerikanske supervokalisten Tommy Funderburk fra det legendariske AOR-albumet «Airplay» har minikonsert hos Vinyl & Kaffe lørdag klokka 13.00, noe som gir anledning for alle som har et eksemplar av albumet til å få det signert. Tommy Funderburk er en av 80- og 90-tallets mest brukte amerikanske sessionvokalister, og har spilt inn album med blant andre Whitesnake, Boston, Yes, Andrae Crouch, Coverdale & Page, David Lee Roth, Rick Springfield, Starship, Steve Lukather, Steve Vai, Bon Jovi, REO Speedwagon, Magnum og ufattelig mange flere. Det blir også en mulighet til å kjøpe noen sjeldne album fra Funderburks private lager, som «The Front» fra 1984 og «What If» fra 1987, selvfølgelig også signert. Et par akustiske låter står også på programmet sammen med et knippe lokale musikere. Funderburk spilte med det lokale coverbandet Airplayin på Tømmerstock i Brumunddal fredag kveld. Butikken som har inngang fra nesten nederst i Vangsvegen, driver med kjøp og salg av vinylplater, cd, dvd, fotografier og plakater og annet musikkrelatert memoribilla. Stedet serverer også kaffe, mineralvann og enkel mat, og det er sittegrupper hvor man kan slappe av. Butikken er åpen tirsdager klokka 12.00-19.00 og lørdager klokka 11.00-15.00. I forbindelse med loppemarkedet i Strandgata søndag er det ekstraåpent klokka 12.00-16.00.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat