buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
HUMOR: Med Hillevi Skalmerud Larsson, Solveig Lagos Andersen og Trine Nyhus Lørum.
 
Tordenskjold og hylende flaske
MjøScene Produksjoner viser «Flaska som hylte på alt mulig» i Hamar Teater søndag klokka 14.00, og monologen «Tordenskjold» klokka 15.00.

Publisert: 03.mar.2012 04:12
Oppdatert: -
«Flaska som hylte på alt mulig» er basert på Trond Brænnes barnebok «Fru Andersen har hump i halen» og Hillevi Skalmerud Larsson, Solveig Lagos Andersen og Trine Nyhus Lørum bekler rollene.
Hvorfor heter tenke tenke? Hvorfor kan ikke tenke hete hyle? Dette lurer jenta på en dag hun sitter ved frokostbordet sammen med foresatten sin. Den søvnige foresatten har ikke noe imot det, og så bestemmer de at tenke skal hete hyle. Snart er de i gang med å bytte ut ord etter ord.
Fra jenta sprer denne ordbytteleken seg via tannlegen til fru Andersen som har tannlegeskrekk og siden til hele byen. Musikken er av Morten Christophersen.
Klokka 15.30 framfører Anders Kippersund monologen «Tordenskjold», noe som betyr tre forrykende kvarter med Norges og Danmarks største sjøhelt og Turnékompaniets mest spilte forestilling gjennom tidene.
Hvem var han egentlig, eller hvem vil vi han skal være? Tordenskjold var ingen god mann, sett med våre dagers øyne. Og han levde heller ikke i en god tid. Stikkord: Slavehandler, tyrann, selvgod, en hensynsløs kriger og dessuten trønder.
Monologen følger han fra han som 14 år gammel skreddersvenn rømmer fra Trondheim, til han 16 år senere, som berømt og beryktet admiral, synker sammen med Oberst Stahls svenske kårde i brystet på et potetjorde utenfor Hannover.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat