buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SMÅSTYKKER: Festivitetsteateret viser seks småstykker av Harold Pinter. Bildet er fra teaterets oppsetning av «Reisen til Venezia».
 
Tre ganger seks ganger Harold Pinter

Publisert: 23.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
De tre kommende onsdagskveldene, 25. mai, 1. juni og 8. juni, viser Festivitetsteateret seks småstykker av den britiske skjønnlitterære forfatteren, dramatikeren, regissøren, skuespilleren, poeten og samfunnsdebattanten Harold Pinter (1930-2008).
Alle forestillingene vises på Tante Gerda i Hamar.
Pinter er en av de mest innflytelsesrike engelskspråklige dramatikere i etterkrigstiden, med om lag 30 skuespill, 20 filmmanuskripter, og oppsetningen av rundt 30 teaterstykker på samvittigheten. I 2005 mottok han Nobelprisen i litteratur.
Småstykkene handler om enkle hverdagshendelser uten noen tydelig form for dramatikk, men med klare sosiale problemstillinger.
De seks stykkene er «Intervju» med Olav bakke og Svein Hellesøy i rollene, «Jobbsøkeren» med Solveig Østby og Karoline Dalby, «Bråk på fabrikken» med Olav bakke og Svein Hellesøy, «Spesialtilbud» med Inger Daatland, «Georg» med Kirsti Hougen og Svein Hellesøy og «Natt» med Inger Daatland og Olav Bakke.
- Vi synes det har vært spennende å arbeide med form og uttrykk, og håper vi kan vise dere en forestilling dere vil ha glede av, forteller Sven Hellesøy i Festivitetsteateret.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat