buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
RUSSLAND VS UKRAINA: Foredrag ved fagdirektør og ambassadør for europarådssaker, Carola Bjørklund.
 
Ukraina-konflikten
Hedemarken forsvarsforening har åpent møte om Ukraina og Russland i Ridehuset på Vernepliktsverket mandag klokka 19.00.

Publisert: 24.nov.2014 04:00
Oppdatert: 24.nov.2014 03:59

Kveldens tema er: «Ukraina-konflikten utfordrer folkeretten og stabiliteten i Europa».

Foredragsholder er fagdirektør og ambassadør for europarådssaker, Carola Bjørklund. I lys av konflikten i Ukraina analyserer hun folkerettens bestemmelser og politiske realiteter med utgangspunkt i grunnloven og dens hovedprinsipper for å belyse menneskerettsvern nasjonalt og internasjonalt.Hun vil også se på hvilke årsaker som førte til konflikten i Ukraina, den framtidige utvikling i området og ikke minst Vladimir Putins forhold til Folkeretten og internasjonale avtaler. Et problem er at Putin klart uttaler at han ikke finner seg i at russiske minoriteter ikke får sine rettigheter, og at han vil beskytte alle russere uansett hvor de befinner seg. Dette har skapt stor uro, særlig i randstatene rundt Russland som til dels har store russiske minoriteter. Hun kommer også inn på de store forskjellene mellom medlemslandene i Europarådet, EU og NATO, ikke minst på det økonomiske området, og hevder at dette har vanskeliggjort og vanskeliggjør felles sanksjoner.I tillegg belyser hun minoritetsgruppenes stilling i Norge i lys av at hvis vår innvandringspolitikk skal bli vellykket, må vi lykkes med integrering. Lykkes ikke dette, vil Norge få store problemer.Etter foredraget har Hedemarken Forsvarsforening ordinært årsmøte klokka 20.00. Både foredraget og årsmøtet er åpne for alle.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat