buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Ungarsk gulasj
Gulasj er en av nasjonalrettene i Ungarn, og et symbol på landet. Det finnes mange ulike varianter av retten, og man kan bruke ulike typer kjøtt. Den vi kjenner best er laget med storfekjøtt, paprika, tomat og krydder. Dette er en kraftig gryterett med masse smak, perfekt til kalde høstkvelder.

Publisert: 05.nov.2014 04:00
Oppdatert: 05.nov.2014 09:28

Ingredienser

400 gr flatbiff av storfe

2 ss olje, til steking

2 løk

1 båt hvitløk

1 boks tomatpuré, à 140g

4 poteter

2 rød paprika

12 purre

2 stk kjøttbuljongterning

1 l vann

2 ts paprikapulver

1 ts hele karve frø

1 ts salt

12 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i terninger, ca. 3 x 3 cm. Kutt løk og hvitløk i biter.

2. Kutt potet i terninger, paprika i biter og purre i ringer.

Legg eventuelt potetterningene i en bolle med kaldt vann slik at de ikke blir misfarget.

3. Brun kjøttet i en gryte med olje. Ha i løk og hvitløk, og surr til løken har blitt blank. Rør inn tomatpuré.

4. Tilsett potet, paprika, purre og buljongterninger utrørt i vann. La det koke 20 - 30 minutter. Smak til med krydder.

Tilsett litt chili hvis du ønsker en sterkere smak på suppen. Har du gjester kan du sette tørket, knust chili på bordet, slik at gjestene kan krydre selv. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat