14. nov
MOLDOVA: Vakkert, men fattig.
 
Ungdom hjelper ungdom
Tirsdag klokka 18.30 holder åtte elever fra musikklinja ved Stange videregående skole konsert i Hamar domkirke der inngangspengene går uavkortet til Hamar Soroptimistklubbs prosjekter for å hjelpe barn og unge i Moldova.

Publisert: 18.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Elevene, som alle går siste året på skolen, skal framføre et variert program med musikk av blant andre Mendelssohn, Debussy, Grieg og Mozart.
Det blir både sang og forskjellige musikkinstrumenter. Elvene blir akkompagnert av to lærere ved skolen, Ole Gjøstøl og Stein Roger Martinsen.
Moldova er Europas fattigste land, og særlig barn og unge har det vanskelig på mange områder. Hamar Soroptimistklubb har i flere år hatt prosjekter i Moldova for å hjelpe unge.
I år går pengene til et tuberkulosesykehus for barn og unge i en svært fattig del av landet. På sykehuset mangler de det meste.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke