buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SAMTALE: Håkon Øverås.
 
«Uroen reiser hodet»

Publisert: 30.sep.2015 04:00
Oppdatert: 30.sep.2015 03:59

Frank Eriksens nye diktsamling «Uroen reiser hodet» presenteres i Gravdahl Bokhandel på Østre Torg torsdag klokka 18.00. Dikteren samtaler med redaktør Håkon Øvreås i Bokvennen Forlag, og det blir musikk ved saxofonisten Kasper Skullerud Værnes. «Frank Eriksen skriver seg inn blant Hedmarks-dikterne med en unik stemme. Diktene kan ved første øyekast virke uanselige, men stiger fram med en særegen vri, av noe underfundig som også iblant er direkte humoristisk. Og alvoret i livets gang framstår ofte i et slags aksepterende og konkret skjær, her er lite abstrakt gravalvor og mye glede», heter det i pressemeldingen. Frank Eriksen (f. 1947) er født og oppvokst i Åsnes i Solør og bosatt i Hamar. I tillegg til dikt, har han tidligere gitt ut skuespill, essays, roman og en cd med egne viser. «Uroen reiser hodet» er Erikksens tiende diktsamling.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat