23. okt
SESONGAVSLUTNING: For 10 topper i Ringsaker med påfølgende foredrag om«Utejenter».
 
«Utejenter»
Torsdag klokka 17.30-19.00 er det sesongavslutning og premieutdeling i biblioteket i Brumunddal for «10 topper i Ringsaker» og nyheten «Stolpejakt i Ringsaker». Og klokka 19.00 holder Elisabeth Lau-Henriksen foredraget «Utejenter – med mor og datter på korte og lange turer».

Publisert: 21.okt.2015 04:00
Oppdatert: 21.okt.2015 04:00

Helt fra datteren var baby har Elisabeth Lau-Henriksen tatt henne med på tur. Sammen har mor og datter utforsket friluftslivet året rundt. De drar på korte koseturer og utfordrende langturer, men leken og turgleden har de alltid med seg. De holder seg mest i Norge, og var i sommer på en toukers tur på Svalbard. Dina er i dag åtte år og har over 250 overnattinger utendørs. Elisabeth Lau-Henriksen forteller om hvordan hun tenkte da hun skulle introdusere datteren for friluftsliv og hvordan hun har bygget erfaring og trygghet over tid. Hun deler turhistorier og refleksjoner om hva som skaper gode turer med barn. Lau-Henriksen ga ut boka «Utejenter» i 2015

Men før Lau-Henriksen slipper til, er det sesongavslutning og premieutdeling for «10 topper i Ringsaker». Her er håpet å samle alle vinnerne av årets gavekort, og det deles ut deltakerpremie/dagskort i Ankerskogen til alle barn og unge til og med 16 år, som har tatt seks av postene i år. I tillegg bli det utdeling av gavekort- og premier for årets nyhet, «Stolpejakt i Ringsaker». Det blir også loddtrekning av turartikler blant de frammøtte. Kvelden arrangeres i forbindelse med Friluftlivets år av Ringsaker kommune/kultur og Ringsaker bibliotek.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke