buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
HISTORIER: Aviad Hudady (til venstre) og Eden Eini fra Israel forteller sine historier.
 
«Våre historier»
Det israelske ungdommene Aviad Hudady og Eden Eini fra organisasjonen StandWithUs i Israel kommer til Møte i Med Israel for fred (MIFF) i Folkets Hus i Hamar mandag klokka 19.00 for å fortelle sine historier.

Publisert: 13.feb.2017 06:51
Oppdatert: 13.feb.2017 06:51

De er invitert til Norge av MIFF hovedsakelig for å delta på foreningens ungdomskonferanse på Gardermoen neste helg. De vil også besøke flere lokalforeninger før konferansen, og i dag er de altså på Hamar.

Aviad Hudady er født oppvokst i Beersheba i det sørlige Israel. Han kommer fra en ortodoks jødisk familie.

Aviad jobber for en radiostasjon og som markedsførings- og PR-sjef for et teater. I tillegg studerer han Geografi og om Midtøsten sammen med muslimer og kristne på Ben Gurion-universitetet i Beersheba. Han har deltatt i StandWithUs’ Israel Fellowship program of Public Diplomacy and Israel Education.

Eden Eini er fra landbyen Katzir i Wadi Ara-området i det nordlige Israel, der det er mange arabiske byer og landsbyer. Det har gitt henne verdifull lærdom om sameksistens med sine arabiske naboer. Eden har vært speider i mange år, og vært engasjert i å hjelpe ungdommer med spesielle behov.

Etter militæret, hvor hun var tilknyttet fallskjermjegeravdelingen, jobbet hun i fire år som utdanningsrådgiver for barn.

Eden har studert ved Oranim Academic College, og er nå ansatt der som utdanningskoordinator på deres internasjonale skole.

Møtet er åpent for alle.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat