buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
VÅRENS: Luemote.
 
Vårmoter i silke, ull, lin, mohair og fiskeskinn

Publisert: 11.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Fredag klokka 19.00 blir det mannekengoppvisning i filtmaker Evelyn Refsahls Elle-Villa i Åsvangvegen 426 under vignetten «naturligvis - i silke, ull, lin, mohair og fiskeskinn». Refsahl har designet og laget nye kjoler i silke og ull, krager, nye hatter i norsk ull og vårens sjal i nye farger i silke og ull. I tillegg viser Krepsen Design ved Grethe Engerud fra Son fiskeskinnsprodukter, Gema Adlers Nederland/Stange viser strikkejakker i mohair og Brita Kvinge fra Hamar kommer med vesker i redesign. Nye klær i lin vises av Dalia, Danmark, Praechtig fra Berling stiller med klær i silke, mens smykkene kommer fra Kazuri og Lydia Bremer. Duoen Grandes fra Romedal sørger for musikken, og det blir salg av mineralvann, kaffe, sveler og vin. Galleriet er også åpent lørdag og søndag klokka 12.00-16.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat