buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
VAGABOND: Med Lars Espen Skogvold fra Løten i spissen.
 
Vagabond til Tjuvholmen
Når tonene fra sommershowet «Fra zero til 60» ebber ut lørdag, entrer Vagabond scenen på Tjuvholmen kro klokka 21.00 for å underholde et danselystent publikum.

Publisert: 05.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Bandet startet i 2008, og fikk Spellemannspris i 2010. De har også deltatt i flere TV-program, som «Beat for beat» og «Sommeråpent» på NRK.
Stikkord er fengende og dansbare låter, vakre ballader og håndplukkete coverlåter, og etter siste tilskudd i bandets rekker, Bo Thomas Bråten med sin bluesbakgrunn, kom inn i bandet i 2010, har Vagabond fått et nytt særpreg i lydbildet.
Bandet ga ut sin første plate «Vagabond» i 2009 og «Vagabond 2» kom i 20012. I tillegg har bandet gitt ut to singelplater.
Vagabond består av Lars Espen Skogvold (vokal, gitar), Tommy Michaelsen (vokal, trommer), Hans Olav Trøen (bass) og Bo Thomas Bråten (piano, orgel, trekkspill).
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat