buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
DELIKATESSE: Førsteklasses råstoff og varmrøyking med einer borger for smaksopplevelser.
 
Varmrøykt ørret og røye
Lørdag og søndag gjennomføres varmrøyking av fisk på einer på Norsk Skogmuseum. Det blir smaksprøver og servering.

Publisert: 03.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Førsteklasses råstoff blir til en utsøkt delikatesse når det varmrøykes. Det benyttes kun ørret og røye, som i likhet med de andre laksefiskene er forholdsvis feite og egner seg utmerket til formålet.
For å få en kraftig og aromatisk røyksmak, røykes fisken kun med frisk einer. Etter salting og tørking varmrøykes fisken omkring to timer. Fisken skal da være fast og gyllenbrun og ha et svakt saltpreg.
Det brukes lite salt og lang røyketid. Temperaturen kommer neppe over 80 grader. Dette gir fisken en helt spesielt saftig og god smak.
Her kan du følge hele prosessen, og nyte nyrøykt og lun fisk.
Røykeriet finner du på Sølensjøtunet på museets uteområde på Prestøya. Delikatessen kan bestilles fra fredag, og hentes lørdag eller søndag klokka 16.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat