20. nov
livskvalitet: Hvordan utnytte teknologien innen pleie- og omsorg?
 
Velferdsteknologi i pleie og omsorg

Publisert: 24.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Hvordan ta i bruk velferdsteknologi i pleie og omsorg? Det er temaet når Pleie- og omsorg, Hamar kommune onsdag inviterer til åpent informasjonsmøte i rådhuset klokka 17.00.
Hvordan kan velferdsteknologi hjelpe folk til å bo lenger hjemme? Teknologien finnes, men hvordan bruke den og dermed få økt livskvalitet i eget hjem? Innbyggere, politikere og frivillige organisasjoner er velkomne til å få vite mer om dette viktige temaet.
Assisterende pleie- og omsorgssjef Anne Brendjord ønsker velkommen. Så vil folk fra Vågå gi en praktisk presentasjon av velferdsteknologi i et privat hjem og snakke om hvordan det brukes i deres kommune.
Etter pausen, hvor det vises aktuelle hjelpemidler, vil Mona Falck Lines fra Cognita få ordet. Hun tar for seg temaet trygghet-GPS. Ensomhet-eVindu. Cognita. Hva kan i praksis avhjelpe ensomhetsfølelsen for dem som sitter isolert hjemme? Nav vil til slutt si hva Rikstrygdeverket dekker.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke