19. aug
TREFF: Lørdag samles bil- og motorentusiaster på idrettsplassen på Espa.
 
Veterantreff

Publisert: 15.jul.2016 11:09
Oppdatert: 15.jul.2016 11:09

Lørdag fra klokka 13.00 er det sommertreff for veterankjøretøy på Espa Idrettsplass i regi av Turbokjerra Veteranklubb fra Tangen. Dette er tredje årlige arrangementet på den gamle idrettsplassen går av stabelen, og det er åpent for skuelystne og utstillere. Arrangementet er beregnet på alt fra antikke hestekjerrer, til eldre mopeder, biler, lastebiler, busser, sykler og traktorer og lignende doninger. Som vanlig blir det kiosksalg av pølser, vafler, kaffe og brus og utlodning med mange premier. I tillegg blir det kåringer med jury, som skal premiere kategoriene «Beste buss/lastebil», «Beste tohjuling», «Beste personbil», «Beste traktor/anlegg» og «Treffets beste». Turbokjerra Veteranklubb teller 30 entusiaster. Klubben ble etablert på Tangen våren 2013, og ambisjonen var å lage en sosial arena med fokus på å lage litt liv i lokalområdet rundt Espa og Tangen. Etter et år med planlegging og medlemsvekst, gikk startskuddet for det som nå etablerer seg som en årlig «happening», nemlig sommertreffet på Espa.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke