23. okt
PLATEPLANER: Ted Glen Extended.FOTO: cloudberryfoto.com
 
«Work in progress»
Ted Glen Extended har framtidsplaner. Nå jobber de med nye låter til sin første albumutgivelse, og inviterer publikum inn til en eksklusiv forsmak i en uformell konsert i Hamar Teater søndag klokka 19.00.

Publisert: 22.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
- Det blir en unik sjanse til å høre det nye låtmaterialet «in progress». Vi har masse ideer som skal sys sammen, og har mye å ta tak i før vi entrer studio, sier gitarist og komponist Eivind Strømstad.
Bandets lydbilde beskrives som storslått, og besetningen er heller ikke liten.
Ted Glen Extended består av vokalistsøsknene Johanne og Knut Kippersund Nesdal, gitarist Eivind Strømstad, trommeslager Mats Lillehaug, bassist Morten Strypet, pianist Ole Gjøstøl, bratsjist Ingvild Nordstoga Eide og fiolinist Åsa Ree.
På plata har bandet planer om å ha med en dobbel strykekvartett og flere blåsere i tillegg til grunnbesetningen.
I slutten av mars begynner innspillingsperioden i StudioEner med produsent Frode Berntzen. Det var her de gjorde sin første innspilling for to år siden.
EP-en ble varmt mottatt, med terningkast seks i HA og radiospilling på NRK P1 og P2.
- Vi har hele tiden lyst til å utvikle oss videre og utforske nye sider ved musikken vår. Vi har aldri vært spesielt opptatt av å sjangerplassere låtene våre, men jeg har en følelse av at albumet blir en anelse mer rocka enn EP-en, sier Johanne Margrethe Kippersund Nesdal.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke