23. okt
knoke: Hjemmefavoritt og Hamar-helt.
 
Wrestling

0
Publisert: 14.apr.2016 04:00
Oppdatert: 14.apr.2016 04:00

Lørdag er det endelig klart for tidenes tøffeste menn og kvinner til å entre ringen i Kirsten Flagstad-salen. Wrestling kom på en tredjeplass blant publikumsønskene til kulturkontoret. Sport møter teater når de beste norske utøverne fra Norges Wretslingforbund (NWF) kommer.

Showet foregår i en wrestlingring og består av sportselementer som bryte- og kampsportteknikk, stuntelementer, akrobatikk, fallteknikk, scenekamp og showelementer, rollespill og interaktivt teater. Det blir slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse rett foran nesetippen til publikum. Det blir alt fra bitre feider til knallharde kamper.

Hamars helt og hjemmefavoritt, Knoke, skal kjempe mot sine erkerivaler Krigsherrene. Av 14 deltakere er det også to kvinner, Natasja og Kira. Bitre Garm skal stå mot forbundets kjekkas og det blir masseslagsmål og kamp om Hamar-trofeet når alle wrestlerne går i ringen samtidig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke