19. aug
I STUDIO: Team Me går i studio for å starte innspillingen av oppfølgeren til "To The Treetops".
 
Team Me går i studio
Team Me er klare - i dag går de i studio igjen.

Publisert: 09.sep.2013 11:23
Oppdatert: -

Team Me går i studio for å begynne innspillingen av oppfølgeren til det kritikerroste og prisbelønte debutalbumet «To The Treetops!».
Team Me har de siste årene turnert verden rundt med utsolgte konserter i byer som Tokyo, Paris, Berlin og London, og festivalopptredener på festivaler som Roskilde, Hove,
Latitude og Haldern Pop Festival for å nevne noen. Med debutalbumet «To The Treetops!» vant Team Me både spellemannspris i kategorien «årets popalbum» samt amerikanske Indiependent Music Awards for «best alternative rock album». Her hjemme har bandet turnert hele Norge på kryss og tvers for fulle hus.
Etter intense år med turnévirksomhet tok bandet denne vinteren en pause for å skrive musikk til det kommende albumet. Nå er Team Me klar med en god bunke nye låter. Som på forrige album skal bandet produserte alt selv, men denne gang i samarbeid med Hasse Rosbach som blant annet har jobbet med de siste utgivelsene til Moddi og Einar Stray.
«Vi drar til Athletic Sound i Halden for å spille inn en plate som forhåpentligvis kommer til å vise fram en slags progresjon og utvikling fra den forrige. Hasse Rosbach blir med på lasset fordi han elsker Nirvana´s «In Utero,»» sier Marius Drogsås Hagen i en kommentar.
Første singel slippes rett over nyttår, albumet kommer ut i løpet av sommeren 2014.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke