21. aug
Team Me: Tilbake til Volumfestivalen for første gang siden 2011.
 
Team Me og Unge Ferrari på topp
Team Me i Elvarheimsparken fredag kveld og Unge Ferrari fra Hamar på Sound Garden enda senere samme kveld. Det er blant høydepunktene på Volumfestivalen.

Publisert: 15.jun.2015 10:25
Oppdatert: 15.jun.2015 10:27

Allerede før jul kunne festivalleder Mari Nøren Stenersen varsle at Team Me var klare som festivalens headlinere. Forrige gang elverumsbandet sto på Volum- scenen, var i 2011. Og mye har skjedd med elverumsbandet verden rundt på de fire årene siden sist. Mari Nøren Stenersen var da også tidlig ute med å konstatere at konserten skulle bli «en feiring av alt det fantastiske bandet har utrettet, og gi hjemmepublikumet en velfortjent og heidundrende konsertopplevelse».

Og nå nærmer dagen seg.

Fra Hamar

Unge Ferrari, eller Stig J. Haugen som hamargutten egentlig heter, slapp sin første singel, «Hvis du vil», i mars, som fikk svært god mottakelse. Nylig slapp han singel nummer to, «Vanilje». Og nå tar han med begge låtene til konsert på Sound Garden.

«Jeg har noen kompiser som hadde fått en liten spillejobb der i fjor. Jeg snek meg med. Volum-arrangørene likte det så godt at de ville ha meg tilbake. Det er alltid gøy å komme tilbake og spille i nærheten av hjembyen,» uttalte Unge Ferrari til HA nylig.

Fra Hamar kommer også bandet Melkeveien, med produsent og artist Kristian Møller Johansen. Med seg live har han John Birkeland Hansen (Dunderbeist) på trommer og Embret Johnsen på tangenter. Melkeveien mottok i fjor strålende kritikker for sin utgivelse «Peter Pan Death Wish»

Blant de ferske er Anna Rebekka Jespersen fra Hamar, som presenteres som «et herlig tilskudd». Melankolsk pop i en nostalgisk drakt er stikkord for musikken hennes, som i fjor høst ble presentert på hennes første ep.

Mangfold

Et kjennetegn for Volumfestivalen er at den har rom for de fleste kunstarter. Blant musikk- og danseinnslagene er «Skog – et dansedikt». Blant billedkunstnerne er Hedda Roterud Amundsen, Christian Tony Norum, Marthe Karen Kampen og Øyvind Torseter. Mens forfatterne Helene Guåker, Widar Aspeli og Tommy Skoglund vil filosofere over forholdet mellom virkelighet og fiksjon,

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke