24. aug
ÅRETS POPGRUPPE: Team Me gikk til topps i kategorien Årets Popgruppe, men tapte for Jonas Alaska i kategorien Årets Nykommer
 
Team Me til topps
Team Me stakk av med tittelen Årets Popgruppe under årets Spellemanns-utdeling.

Publisert: 14.jan.2012 23:06
Oppdatert: -

- Jeg er helt skjelven i beina, fortalte en rørt Marius Drogsås Hagen da han og resten av bandet fikk overrakt den ettertraktede bronseharpen av Mariann Thomassen.

- Tenkt at vi får den her. Tusen hjertelig takk. Jeg vil først si hei til mamma og pappa. Og jeg vil takke alle som har backa oss opp. Dette er ganske rått, gliste en målløs Drogsås Hagen, og lot bandkollega Simen Sandbæk Skari overta mikrofonen.
- Og tusen takk til deg Marius. Jeg hadde sannsynligvis sittet i Elverum og spist en kebab nå hvis det ikke hadde vært for deg.

TAPTE FOR ALASKA
Team Me utkonkurrerte Eva & The Heartmaker, Katzenjammer, Montèe og Real Ones i den prestisjefylte klassen Årets Popgruppe. De populære elverumsingene måtte dessverre se seg slått av Jonas Alaska i kampen om Årets Nykommer-prisen, og Gramo-stipendet på to hundre tusen kroner.

INGEN PRIS TIL OLE IVARS
Ole Ivars måtte denne gangen gå tomhendt hjem fra årets prisutdelingen i Folketeateret. Løtensokningene tapte slaget mot Dænsebændet i kategorien Danseband, men troféhylla til William Kristoffersen og co. kan allikevel glitre med totalt åtte tidligere Spellemannpriser, deriblant Årets Spellemann under Spellemannprisen 1999.

BERNHOFT BLE SPELLEMANN
Jarle Bernhoft stakk av med prisen for årets mannlige artist, og soulartisten ble også hedret ved vandretrofeet «Årets Spellemann».

EGGUM FIKK HEDERSPRIS
Gitarkameratene fikk æren av å dele ut årets hederspris, og det vår like godt Jan Eggum selv som stakk av med denne statuetten. Eggum, som i år fyller 60, kan se tilbake på 40 år som artist. Han ga også ut intet mindre enn 60 låter i år.
- Mange, mange takk. Dette var jo en lurepris! takket en sjokkert Eggum.
- Jeg sto jo her nettopp og delte en pris. Jeg er sjokkert og beæret.

Les intervju med prisvinnerne i Team Me i mandagens utgave av HA.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke