26. aug
KOMMER: Amund Maarud er klar for Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar kulturhus, sammen med broren Henrik - i «Morudes». Foto: Jens Erik Jensrud
 
Tett på stjernene
Ei stjernerekke tennes for intimkonserter på Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar kulturhus: Jonas Alaska, Morudes, Tommy Tokyo og Kristian Kristensen.

0
Publisert: 06.jul.2016 22:13
Oppdatert: 06.jul.2016 22:16

Hamar kulturhus presenterer denne høsten en rekke intimkonserter, alle på fredager, alle arrangert i «Klubbscena».

- På disse konsertene kommer publikum skikkelig tett innpå artistene, understreket programansvarlig Mocci Ryen da hun presenterte planene tidligere i sommer.

Hun sa også at publikumsmålgruppa for disse artistene er fra 25 til 45 år, en målgruppe Hamar kulturhus ikke har hatt så mange konserter for tidligere.

Først ute er harstadværingen Kristian Kristensen 28. oktober, tidligere deltaker i «The Voice», «Urørt»-vinner – og med platekontrakt på direkten etter hans første hit, «Lyset». Aktuell med singelen, «Kan du lære mæ?»

Tommy og Jonas

Tommy Tokyo, Tommy Lorange Ottosen, er nestemann ut, med konsert 4. november. Presentasjonen av Tommy Tokyo forteller at han tar med seg sitt sjette og hittil siste album «Hev deg Over Det Derre Der» fra 2015 – og: «I dag har han nesten like mange spellemannsnominasjoner som utgitte album».

Jonas Aslaksen, artistkjent som Jonas Alaska («In The Backseat»), er klar for Klubbscene Rolf Jacobsen fredag 11. november. I presentasjonen fra Hamar kulturhus står det blant annet, «artister som Paul Simon, John Lennon og Bob Dylan blir ofte nevnt som referanser til Alaskas musikk, men han klarer kunststykket å aldri bli en kopi.»

En fryd

Sist, men ikke minst: «Morudes», brødrene Amund og Henrik Maarud, Klubbscene Rolf Jacobsen 18. november.

Notodden Bluesfestival (4. – 7. august) presenterer kara slik: «Morudes live er en fryd for øyne og ører. Det er vanskelig å fatte at de er bare to musikere på scenen, og at det er mulig å produsere så mye lyd med kun to instrumenter. Kanskje er det den friske bygdelufta som inspirerer dem. De har hvert fall nok av tid til å leke med musikken i sitt nye studio på slektsgården i Skogbygda.»

Plass til 150

Det er kun plass til 150 i Klubbscene Rolf Jacobsen. Billetter ligger allerede ute for salg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke