21. aug
 
The Main Level-feber på mart'n
Boybandet The Main Level sørget for ville tilstander og smeltende pikehjerter da de gikk på scenen under årets Hamar Mart'n.

Publisert: 26.sep.2015 20:43
Oppdatert: 26.sep.2015 20:43

Og det var mange som hadde funnet vegen til Vikingskipet for å få med seg sensasjonsbandet fra Bergen. Laurent Kelmendi, Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy har på rekordtid sørget for å ta plass blant landets mest populære grupper. Boybandet fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2014 med en musikkvideo der de framførte sin egen versjon av Justin Biebers "Fall", og i dag er de langt på veg klare for å erobre resten av verden. Lørdag kveld sto Hamar-publikumet for tur, og da trioen omsider gikk på scenen ble de mottatt av ville hyl fra tusener av unge jenter.

Hanne Austli (14), Silje Engen Nøstvold (14) og Christina Engen Nøstvold (15) er over gjennomsnittlig interessert i de tre karene fra Bergen, og under lørdagens konsert var de tre venninnene blant dem som hadde kapret plass rett foran scenen.

- De er fantastiske, fastslår Christina Engen Nøstvold. Hun forteller at de tre veninnene hadde tatt turen helt fra Trondheim for å ta del i lørdagens konsert med The Main Level, og at de var blant de første i køen om de beste plassene foran scenen.

- Vi har stått og ventet siden halv ett, smiler lillesøster Silje Engen Nøstvold. Det betyr at venninnene hadde ventet hele sju timer før boybandet gikk på scenen, og med høsttemperatur i lufta begynte det å bli rimelig kaldt mot slutten. 

- Det har ingen ting å si at det er kaldt når de går på scenen. Dette er verdt hele ventetiden, fastslår Hanne Austli. På spørsmål om hva det er som gjør de tre karene så spesielle at man er villig til å reise fra Trondheim, for så å vente i sju timer foran scenen, er de tre venninnene samstemte. 

- De er fantastiske flinke, også er de veldig snille med fansen. De bryr seg om alle, og verdsetter folk for det de er, sier Austli og får støtte fra venninnene. 

- Hvem er den kjekkeste?

- Alex. Eller vent. Alle tre er like kjekke, fastslår Silje Engen Nøstvold.

Se bilder fra lørdagens konsert øverst i saken.  

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
VENTET: Hanne Austli, Silje Engen Nøstvold og Christina Engen Nøstvold hadde ventet i over sju timer før boybandet endelig gikk på scenen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke