21. aug
The Waterboys
FOTO: NTB SCANPIX
 
The Waterboys til Festspillene
Festspillene i Elverum byr på gode, gamle navn når The Waterboys går på scenen 3. august.

Publisert: 06.jun.2014 13:21
Oppdatert: 07.jun.2014 10:31

Sagtjernet amfi er stedet søndag 3. august.

The Waterboys ble dannet helt tilbake i 1983, med Mike Scott som kjerne i bandet og ulike musikere som har bidratt i korte og lengre perioder. Her loves fullt trykk og blåsere, for musikken til The Waterboys har - siden den store hit'en "The Whole of the Moon" (1985) i tillegg hatt sterke innslag av rock'n' roll, keltisk folkemusikk og folkrock. Det er lett å finne spor av musikktradisjoner fra både Skottland, Irland, England og USA. Her blir det garantert mye lyd og gode rytmer.

The Waterboys har alltid hatt ord på seg for å være et utmerket live-band, og Mike Scotts mål har vært at de aldri skal være repetitive. Derfor har spillelister og sanger vært i konstant endring, akkurat som The Waterboys selv.

Dermed skulle det være duket for en helaften på Elverum, med bandene Violet Road og Change Over først på spillelista.

På Festspillenes program, som strekker seg ra 1. til 10. august står også Veronica Maggio, Stian Carstensen, Kari Bremnes, Arve Tellefsen og Knut Buen, Anbjørg Lien og det store prosjektet "Lyden av Prøysen" - blant mye annet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke