25. aug
Påskekrimnovelle: En av de premierte bidragene i 2017 var Aud Andresens novelle «Fru Iversen kunne jo komme på kaffe», her illustrert av Oddmund Mikkelsen.
 
Tid for siste innspurt
Onsdag 27.3 er siste frist til å sende ditt bidrag til HAs konkurranse om å skrive den beste påskekrimnovellen. Nå tetner det seg til.

Publisert: 24.mar.2019 15:24
Oppdatert: 25.mar.2019 10:23

Mange har sendt inn sine bidrag. Men det er fortsatt noen dager igjen for å pønske ut en spennende krimhandling. Ifølge bidragene som allerede er sendt inn, viser det seg at spennvidden i tematikk er minst like stor som de foregående to årene.

Og går det som de to forrige gangene, er det den siste helga og de aller siste dagene før fristen går ut, at de fleste bidragene vil komme. For nå er det tid for finpuss.

LES MER om hvordan du sender inn - og reglene for påskekrimnovella her

Blant de innsendte bidragene er det mange som holder seg til den klassiske krimformen, med en avgjørende vending i slutten av novellen. Det viser seg også at det er flere som tar i bruk historisk stoff. Og selv om det kan være bloddryppende historier det handler om, er det også noveller som gir rom for humor. De beste novellene publiseres i HA og på h-a.no i forbindelse med påsken.

LES OGSÅ: Gudmundsdottir skrev så hun måtte ut på trappa og skamme seg

FAKTA:

Novellen må være på max 10.000 tegn inkl mellomrom

handlingen må utspille seg i Hedmark

send inn på kultur@h-a.no innen 27. mars.

En vinner får 5000 kroner i premie!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke