20. aug
TIL ID­RETTS­GAL­LA 2012: Don­key­boy.
 
Til idrettsgallaen
Marit Larsen, Donkeyboy og D.D.E. er alle klare for Idrettsgalla 2012.

Publisert: 25.nov.2011 12:33
Oppdatert: -

Marit Larsen, Donkeyboy og D.D.E. er alle klare for Idrettsgalla 2012.
Det nærmer seg Idrettsgalla 2012, som går av stabelen i Hamar OL-amfi lørdag 7. januar. Det er hvert år knyttet spenning til artistene som skal opptre på gallaen, og denne gangen mønstrer NRK et helnorsk lag i form av D.D.E., Marit Larsen og Donkeyboy. Programledere blir Anne Rimmen og Haddy N'jie.

D.D.E. har for øvrig 20-årsjubileum neste år, og feiringen starter på idrettsgallaen.
Linn Sandberg Skarstein i NRK er prosjektleder for Idrettsgalla 2012, og hun synes det er stas at D.D.E. innleder jubileet sitt nettopp på idrettsgallaen.
- Jeg ser for meg at det blir litt ekstra rundt D.D.E.-jubileet i forbindelse med sendingen, sier hun uten å røpe hva.
Det er ingen internasjonale artister på programmet denne gangen.
- Det er kjempeflott med internasjonale artister, men ikke for enhver pris. Store, norske artister er noe av det beste vi kan ha med oss ved en slik anledning. De samler folk på en helt spesiell måte, mener hun.
Viggo Sundmoen, som er administrerende direktør i Hamar Olympiske Anlegg, er godt fornøyd med artistene.
- Jeg synes dette er veldig bra. Jeg har veldig sans for Marit Larsen, og det er moro at D.D.E. starter jubileumsåret sitt hos oss.
- Savner du internasjonale artister?
- Vi har jo hatt internasjonale artister før, og det har vært kjempeflott. Ofte er det også vanskelig å få tak i internasjonale artister. Slik jeg ser det, blir det veldig bra med store, norske artister som D.D.E., Donkeyboy og Marit Larsen.
Donkeyboy kommer med nytt album i vinter og er av den grunn særlig aktuelle. Vanligvis får hver artist bare opptre med en sang på idrettsgallaen.
Haddy N'jie er i år som i fjor programleder på idrettsgallaen. I år får hun med seg Anne Rimmen som makker.
- Jeg gleder meg veldig til å være med på å hedre alle de fantastiske idrettsutøverne våre, og jeg ser fram til å jobbe med en av Norges beste programledere, sier Rimmen.
- Det var en stor opplevelse å lede idrettsgallaen i fjor, sier Haddy N'jie, som synes det å hylle idrettsheltene er en ærerik og morsom oppgave.
- Jeg tenker også på ildsjelene, som er helt nødvendige for norsk idrett. De er jo selve bærebjelken, sier hun.
For Hamar Olympiske Anlegg er Idrettsgalla 2012 spesielt viktig. Viggo Sundmoen har tidligere gjort det klart at det er superviktig at hallen fylles opp, og at stemningen er god.
Idrettsgalla 2012 er nemlig det siste arrangementet i denne avtaleperioden, og Hamar Olympiske Anlegg håper selvsagt på ny en ny tre- eller femårskontrakt.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke