21. aug
Simen Loe: Er en musiker fra ?Hamar.FOTO: Espen Håkonsen Original bildetekst:
 
Til mørke høstkvelder
Pioneer av Simen Loe ble lansert den 14. september. Skiva er kraftig og melankolsk - et rikt åndsverk.

Publisert: 28.sep.2018 16:19
Oppdatert: 28.sep.2018 16:22

VURDERT: Simen Loe sitt soloalbum Pioneer er en fager og melankolsk skive skrevet i grått og blått. Skiva er full av vandrende folkehistorie-inspirerte skikkelser, som taler fra grøfta. Det første som slo meg da jeg la Pioneer under nåla og lot LP-en snurre, var fellestrekkene med Nick Caves Murder Ballads. Simen Loes skive er full av ballader, med mord, flukt, skygge, landevei og bensin. Skiva holder et middels tempo og Simen Loes blytunge raspestemme får duppen i hjertet ditt til å synke.

Pioneer er en skikkelig bra plate, med god og dyp, melankolsk lyrikk, som vil pirke på hjertet ditt. Den er full av blågrå melodier hevet av et bra band.Det eneste som hindrer Loe i å få klørne i 6´ern, er at plata holder såpass mye av den samme tralten. Pioneer anbefales til mørke høstkvelder, og er et rikt åndsverk.

TERNINGKAST: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke