18. aug
KOMMER: Timbuktu, et av Skandinavias mest populære artister, nå kommer de til Hamar Music Festival.
 
Timbuktu kommer
Hamar Music Festival er stolte av å kunne presentere en av Skandinavias aller beste og mest populære artister: Timbuktu med det funky backingbandet Damn!

Publisert: 11.mar.2011 13:21
Oppdatert: -

Timbuktu og Damn vil dele scenen under «Funky Friday» i Strandgateparken 24.06 sammen med Spellemansaktuelle Madcon, samt Earth Wind & Fire ft. Al McKay!
Svenske Timbuktu regnes som Skandinavias største hip hop-artist, selv om han like gjerne tar i bruk elementer fra reggae, funk, blues, vestindisk musikk og svensk visesang. Han er også kjent for at han forut for albumslipp la ut singelen «Tack för klaffet» gratis på den kontroversielle fildelingssiden The Pirate Bay.
Timbuktu begynte sin karriere tidlig på 90-tallet, og har gått vegen fra undergrunnsfavoritt til å bli populær langt utenfor hip hop-kretser.
Timbuktu har siden han slo igjennom hatt en rekke store hits på norske radiostasjoner. Alle har vel hørt «Alla Vill Til Himmelen (Men Ingen Vill Dö)» og «Det Løser Sej»?
Timbuktu er videre aktuell med ny skive «Sagolandet» som slippes 8. juni. Singelen «Dansa» er allerede ute (9. mars).
Timbuktu og Damn er allerede en liveyndling på de fleste store norske festivalene med en formidlingsevne og spilleglede som går utenpå det meste. De som har opplevd Timbuktu live kan melde at dette er en opplevelse av det STORE slaget!
«Funky Friday» i Strandgateparken 24.06.2011 blir et fyrverkeri av musikkglede som folk simpelthen ikke kan gå glipp av. Disse tre konsertene - på en og samme billett vil sannsynligvis bli av kategorien hvor 4.000 er til stede og 20.000 i ettertid hevder å ha vært der.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke