19. aug
Defrost: Tinte snøen på Tretten.Foto: Toril Hofshagen
 
Tinte opp Tretten
Ungdomskoret Defrost gikk til topps da de lørdag deltok i korcupen på Tretten.

Publisert: 26.mar.2017 19:04
Oppdatert: 26.mar.2017 20:17

14 kor fra Innlandet var samlet til den første korcupen i sitt slag, der to og to kor sang mot hverandre. Tre dommere ga poeng på en skala fra 1 til 10, og poengene ble utdelt mens korene fremdeles sto på scenen. Vinneren ble kåret og møtte vinner av en annen duell, og taperne møtte taperen fra en annen duell. På vei til finalen møtte Defrost Youth Choir, under sin dirigent Thomas Caplin, korene Ad Cantus og Kammerkoret Dåm, fra henholdsvis Gudbrandsdalen og Gjøvik. Defrost fikk flest poeng i begge de innledende rundene og i finalen, der de vant over Ad Cantus med 25,5 poeng mot Ad Cantus’ 23,4.

I tida framover fortsetter koret sine forberedelser mot sommerens tur til Polen, der koret skal framføre de samme sangene som på Tretten i en internasjonal konkurranse.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke