20. aug
KOMMER: 8. juni er det klart for legendariske ZZTop på Tjuvholmen i Hamar. Her er gutta, med fra venstre Frank Beard (trommer), Billy Gibbon (gitar) og Dusty Hill (bass). COPYRIGHT © ZZ TOP
 
Tjuvstart på ZZ Top-billettsalg
Det ble en tjuvstart på billettsalget til ZZ Top. Det ordinære salget starter kommende fredag, men allerede på formiddagen onsdag var det mulig å skaffe seg billetter.

Publisert: 21.nov.2018 12:08
Oppdatert: 21.nov.2018 12:35

Konserten er 8. juni 2019 på Tjuvholmen og er ZZ Tops eneste stopp i Norge på sin femtiårsturne. Interessen var stor allerede fra første
minutt etter at konserten ble annonsert tirsdag denne uken.

- Meningen var at medlemmer av Live Nations billettservice skulle få adgang til billetter fra torsdag. Dette er et begrenset antall, på fem hundre eller tusen billetter, men så ble billettene annonsert allerede onsdag, sier Espen Solheim Røhne i bookingselskapet Venues.

Da annonsen var ute, så måtte han kaste seg rundt og få rigget mottaket av det elektroniske billettsalget – og cirka klokka 11.00 onsdag 21. november var alt på plass.

 6.000 billetter legges ut. Men altså bare fem hundre eller tusen billetter fra onsdag til torsdag, for medlemmer av Live Nations hjemmeside.

 - Kan den som ønsker det få tilgang til disse medlemskapsbillettene?

- Folk kan gå inn på hjemmesiden til Live Nation og registrere seg som medlem, sier, Espen Solheim Røhne.

 Han presiserer at dette er et begrenset antall billetter, at orhåndssalget kun gjelder i 24 timer. Så vil billettsalget bli stoppet -  før det igjen åpnes for ordinært salg fredag morgen. 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke