22. aug
Vant: Collegium Vocale.
 
To kor i NM-finalen
Collegium Vocale gikk helt til topps i Blandet klasse A, og gikk til finalerunden sammen med ungdomskoret Defrost.

Publisert: 04.nov.2012 16:44
Oppdatert: -

- Vi kunne ikke vært mer fornøyd, sier Randi Strømbu, leder i Hedmark korforbund etter at det hele var over lørdag kveld.
Da hadde samtlige seks kor fra Hamar og Hedmarken gjort en flott innsats.
Helt til topps, og norgesmester i dette første NM i sitt slag, ble Studinekoret Sirenene fra Bergen, fulgt av Kvindelige Studenters Sangforening fra Oslo og Schola Cantorum, også de fra Oslo.                                                                                        Vokalgruppa Nordic Blue ble nummer tre i klassen for vokalgrupper, Damenes Aften, fikk de en flott fjerdeplass i A-klassen for like stemmer, og en femte plass i sakral klasse A. I klassen som Collegium Vocale vant, fikk Solheimkoret en sjette plass, mens Storhamar Blandede kor ble nr. 11. I sakral klasse ble Storhamar-koret nummer ni. Alle hedmarkskorene deltok i klasse A, som er forbeholdt de beste. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke