23. aug
Spinnvill: Gitarist Frode Nergård, vokalist Roy Rindal og resten av gjengen i Spinnvill gleder seg til å lage show på Tjuvholmen. Foto: Spinnvill
 
To nye band på plass
Hanne Boel, Lava og Hellbillies er allerede klare. Nå forsterker arrangørene på Tjuvholmen med veteranene i Nickels & Dimes og det lokale bandet Spinnvill.

Publisert: 04.apr.2016 06:27
Oppdatert: 04.apr.2016 06:37

– Publikum kommer til å få bakoversveis, sier arrangør Terje Åsvestad fornøyd. Han var på plass under Nickels & Dimes’ 25-årsjubileum i fjellhallen i Gjøvik. Med Amund Maarud og Erik Harstad som gjestegitarister ble det en konsertopplevelse til glede for veldig mange, og nå er den samme gjengen klare for å spille under musikkdagen på Tjuvholmen 23. juli. – Publikum kan bare glede seg, smiler Åsvestad.

Rutinert gjeng

Nickels & Dimes består av Steffen Nicolaisen, Arild Steinsrud, Nils H Mæhlum, Lars Narum, Jon A. Narum og Arne H. Skullerud.

Gjøvik-bandet ga ut fire album og spilte hundrevis av konserter i løpet av 90-tallet, men i nyere tid har bandmedlemmene prioritert andre musikalske prosjekter. Nå er allikevel gnisten for alvor tilbake, og gjestegitarist Amund Maarud forteller at hele gjengen gleder seg til å slå seg løs foran musikkglade hamarsinger.

– Dette kommer til å bli en feiring av lange gitarsoloer i kjent rocketradisjon, sier Maarud.

Han forteller at programmet vil bestå av klassiske slagere fra band som The Allman Brothers Band, Deep Purple og Black Rose, i tillegg til et utvalg av Nickels & Dimes egne låter.

Spinnvilt

– Jeg har skjønt at dette er plassen for de virkelig store anledningene, og jeg gleder meg veldig til å oppleve det selv fra scenen, sier Maarud.

De lokale rockerne i Spinnvill står klare som musikkdagens fjerde band, og vokalist Roy Rindal forteller at de virkelig ser fram til å spille foran folkehavet på kaia.

– Tjuvholmen er i ferd med å bli hjemmebanen vår, og dette blir en stor kveld for hele bandet.

–Jeg har fremdeles Hanne Boel-kassetter liggende hjemme, og Hellbillies er Norges råeste live-band. Dette kommer til å bli veldig moro, sier Rindal.

Spinnvill stilte som band under den første musikkdagen på Tjuvholmen i 2014, og arrangør Terje Åsvestad forteller at de var et opplagt valg som et lokalt innslag under årets musikkfest.– Vi har bare gode erfaringer med gjengen i Spinnvill, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke