17. aug
På hitlistene: Stig Joar Haugen fra Hamar er for tiden godt plassert på toppen av VG-lista med samarbeids-albumet "MARS"
Foto: Kristian Einang
 
To uker på første plass
Prosjektet heter MARS, og har ligget på toppen av VG-lista i to uker. en av hovedaktørene er Unge Ferrari fra Hamar.

Publisert: 02.feb.2018 11:14
Oppdatert: 02.feb.2018 13:09

Stig Joar Haugen, bedre kjent som Unge Ferrari ligger for øyeblikket på toppen av VG-lista.

Der har artisten ligget i to uker med prosjektet "MARS". Navnet på prosjektet er satt sammen av de faktiske navnene til de involverte. Magdi, Arif, Raggen og Stig danner gruppa som er et samarbeid i mellom Karpe Diem, Arif og Unge Ferrari. 

LES OGSÅ: Masse skryt, men trekk for nedslaget

overraskelse til topps

Den selvtitulerte EP-en ble sluppet 12. januar. Det norske hip-hop-miljøet fikk seg en overraskelse da de involverte la ut et bilde av albumcoveret bare noen dager før EP-en ble sluppet.

Låtene som har markert seg best på hitlistene er "jeg bruker ikke kondom", "jeg er lei meg" og "jeg gråter i en mansion". Disse tre låtene ligger alle inne på VG-lista topp 20. EP-en har høstet strålende kritikk i fra mange av landets musikkanmeldere. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke