21. aug
Komidronningen: Anne Kat Hærland reiser nå landet rundt med stand-up-showet «Jakten på ærligheten», og fredag fikk hamarsingene sin tur til å le. foto: Kristian Einang
 
Tøff og herlig moro
Latteren sto i taket fredag kveld da Anne Kat Hærland besøkte Scandic scene med stand-up-showet «Jakten på ærligheten».

Publisert: 16.feb.2013 07:20
Oppdatert: -

Hun blir kalt for Norges komidronning, og det absolutt ikke tilfeldig. Med forkjølelse i kroppen ga hun samtlige i salen på Scandic scene en ordentlig latterkule som varte gjennom showets samtlige 90 minutter. Hun har muntret opp folket gjennom en årrekke. Både gjennom TV-ruta i «Nytt på nytt», men mest av alt gjennom et hundretall stand-up-opptredener.

mange høydepunkter

Hun har tidligere sagt at hun etter alle disse stand-up-opptredenene i Oslo nå har finpusset sitt eget opplegg nært perfekt, og at vi i Hamar hadde en hysterisk kveld i vente. Mye tyder på at det stemmer, for det var korte pauser mellom latterhylene på Scandic scene fredag kveld. Høydepunktene sto i kø, og på sin egen brutale måte lot hun hele Norges kjendisbarnehage få gjennomgå. Det var ikke få som fikk unngjelde, og av dem som måtte ta turen gjennom Anne Kat-kverna kan jeg nevne Jens Stoltenberg, Mia Gundersen, Kristian Valen og hele kongefamilien.

trives på Hamar

Det virket også som at hun koste seg i Hamar, for Anne Kat nevnte flere ganger undervegs at Scandic scene var en av hennes favorittsteder. Det ble også tatt godt imot da hun forklarte at hamarsingene forstår mye mer av humoren i motsetning til dem som hadde sett showet hennes i Bærum dagen før.

brutal og morsom

Hun er ganske grov i språket, og til tider ganske vulgær der hun står på scenen, men hun er det samtidig på en søt og sjarmerende måte. Hun har på mange måter en egen evne til å få det til å høres søtt ut når hun snakker om at hennes eget underliv ligner på Bjørn Eidsvåg, eller når hun bøyer seg ned og forklarer hvordan et potensielt samleie med kong Harald hadde vært. Sprekt, forfriskende og utrolig morsomt spør du meg, og hvis man skal tolke reaksjonene fra salen så mener nok de det samme. Det er mye i dagens mediebilde som irriterer Hærland, og det var mange av disse irritasjonsmomentene som ble kveldens store temaer. Sosiale medier står som en bauta i de aller fleste aktualitetsdiskusjoner. Det var også sentralt da hun langet ut mot Jens Stoltenberg latterlige tvitring. Visste du for eksempel at Jens Stoltenberg tvitrer om hva han skal ha til middag? Vel, nå gjør du i alle fall det.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke