18. aug
 
Tok av med Staysman
I forbindelse med Storhamar Cup var det show på torvet lørdag kveld. Om det var god stemning tidlig i showet tok det helt av da Staysman & Lazz entret scenen.

Publisert: 26.mai.2018 22:33
Oppdatert: 27.mai.2018 21:04

Det var full trøkk på torget under konserten. Solveig Måløy fra Hamar, som går under artistnavnet SOL-V startet det hele. Hun pendler mellom Norge og London. Hun jobber hardt for å få et musikknavn i London. Lørdag kveld fikk Hamar høre hva jenta har å tilby. Atle Pettersen, Cir.Cuz og Staysman & Lazz fikk opp stemningen til de unge håndballspillerne. Nå var det ikke bare dem som var der. Politiet trodde det var rundt 2.500 tilskuere, mens andre trodde på hele 5.000 tilskuere.

Ina Taasaasen som har ansvar for media og cup-showet under helgens turnering, sa det slik.

- I fjor var det rundt 4.000 foran scenen. Jeg tror det ligger litt over det i dag. Det er jo rene kaoset rundt noen av dem, men det er jo bare hyggelig. Det tuder på at vi har truffet med artistene, sa Taasaasen.

Da Staysman skulle entre scenen var det totalt kaos bak scenen. Det var ikke lett å få Staysman fra kulturhuset til scenen. Det sørget hylende ungjenter for.

Staysman leverte varene og litt til. Etter showet var det mange slitne jenter. Noen sa det hadde vært deres aller beste dag i livet. 

-Helt klart den beste. Først vant vi håndballkamper, så god mat. Å avslutte med en slik konsert, toppet bare dagen, var det noen jenter som sa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke