24. aug
AVSLUTTET MED DANS: Da Hannah Sæthren, Sigrid Kjørven og Oliver Bagsjøberget hadde gjort unna auditionintervjuene sine, tok de en dans for programleder Truls Pedersen. De avsluttet med et ordentlig telemarksnedslag.
 
Tok en seiersdans på audition
Oliver Bagsjøberget (11) og superteamet hans stilte med dans på audition til Energikampen.

Publisert: 25.jan.2011 07:57
Oppdatert: -

Oliver Bagsjøberget (11) og superteamet hans stilte med dans på audition til Energikampen.
Mandag var trekløveret på audition hos Fabelaktiv. Oliver Bagsjøberget bor på Ingeberg. Med seg på laget har han to venner, Sigrid Kjærven fra Lunner og Hannah Sæthren fra Harestua. Alle sammen er 11 år gamle, og har veldig lyst på en billett inn til neste runde av TV-programmet.

De tre 11-åringene er blant dem som har sett Energikampen på TV, og ønsket at det var dem selv som boltret seg foran kameraet.
- Det ser så morsomt ut med isbading og å sove i lavvo. De gjør så veldig mange morsomme ting, sier Hannah.
Alt i alt har hele 220 tremannslag sendt inn video av seg selv til Fabelaktiv. Alle lagene består av begge kjønn, og barna skal være født i 1999. De 220 innsendte filmene ble skrelt ned til en liste på 39 lag, som får komme på audition. I TV-programmet er det bare plass til fem lag. Konkurransen er med andre ord beinhard allerede før selve kampen har startet.
Etter å ha gjennomført lange intervjuer, hadde Hannah, Sigrid og Oliver en dans på lur som de ville vise programleder Truls Pedersen.
- Nivået på audition er veldig høyt. Det gjør jobben vår vanskelig, sier Pedersen, som jobber med utvelgelsen av deltakere.
- Vi skal finne en gruppe med geografisk spredning, og med barn som har ulike personligheter. Det skal være seervennlig.
Dette er 11. gang Energikampen produseres, og det andre året serien spilles inn på vinterstid. Uke 11 er satt av til opptak. Da reiser staben til Lemonsjøen i Vågå, ved inngangen til Jotunheimen. Der vil barna få spektakulære opplevelser.
- De får være med på aktiviteter de ikke gjør i fjellet ellers. Det er ikke mange familier som sier «nei, nå hakker vi hull i isen, så bader vi litt», sier Pedersen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke