Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Tømmerstock flyttes innendørs
Tømmerstock-sjefen likte godt forsøket med konserter i telt på torget i Brumunddal. Nå slår han opp to telt til, og flytter hele 2019-festivalen 14. - 15. juni innendørs.

Publisert: 15.nov.2018 13:38
Oppdatert: 15.nov.2018 15:26

Det største teltet, på parkeringsplassen ved Mølla kjøpesenter, skal ha plass til 1.500, de to andre, et på parkeringsplassen og et på torget, skal ha plass til 700 hver.
– På denne måten sikrer vi hele festivalen mot vær og vind. Det blir mer forutsigbart, folk slipper å sitte og vente på værmeldingen før de bestemmer seg for å kjøpe billett, sier Myhren.

En annen atmosfære

Han trekker flere argumenter opp på bordet for en festival med «en helt annen atmosfære»; med bedre forutsetninger for både lyd og lysshow.
– Lyse sommerkvelder «stjeler» lysshowet og det er alltid risiko for at vinden tar lyden, forklarer Rune Myhren.
Han sier også at det er lettere å ha kontroll med arrangementet sikkerhetsmessig, og at det gir bedre forutsetninger for å kunne holde på lenger utpå kvelden uten å forstyrre omgivelsene.
Tømmerstock’s tall så langt er 7.000 besøk i 2014, 9.000 i 2015, et fall til 4.000 i 2016, 4.700 i 2017 – før årets festival trakk 6.300.
– Det er sikkert de som sier at vi nå justerer ned, men tallene så langt har vist oss at mellom 3.000 og 3.500 besøkende hver kveld er hva som er realistisk for Tømmerstock. Så lenge vi er i sentrum, til vi flytter ned på Strandsaga, sier Rune Myhren.

LES OGSÅ: Se bildene fra 2018-utgaven

Festivalområde

Tegninger for en flott arena nede i mjøskanten finnes allerede. Med plass til 15.000. Drømmen og håpet er at Tømmerstock arrangeres i Brumunddals nye friområde i 2021.
– Det blir lett tilgjengelig for dem som kommer med bil, buss og jernbane. Det blir camping. Dette blir et festivalområde, mer Roskilde og Woodstock – ja, og når «Wood Hotel» også ligger rett ved siden av, da …
Samtidig understreker han at Tømmerstock-ambisjoner slett ikke er å trekke mega-artister type Robbie Williams, mangfold skal fortsatt være grunnleggende for festivalen.

Mat og drikke

Et annet viktig poeng for Tømmerstocks framtid er mat og drikke, da dette er en av Ringsaker kommunes satsingsområder. Sist sommer ble det laget en spesialmeny for Tømmerstock, dette skal nå bygges videre på.
Sist sommer ble det solgt 370 billetter for menyen servert i teltet på torget. Nå skal matprofilen styrkes ytterligere, og kanskje ser vi snart den lokalproduserte «Tømmerstock-pølsa» og «Tømmerstock-burgeren».

Artistjakta fortsetter

På artistlista for 2019 så langt: Alphaville, Violet Road, Ida Maria, Dream Police og Chris Holsten. Ida Maria sto på scenen i teltet på torget sist sommer. Nå vil hun, i likhet med de andre nevnte artistene, opptre i hovedteltet, hvor det er plass til 1.500 foran scenen.
Tømmerstock-sjef Rune Myhren forteller at han venter på avgjørelse om to såkalte «headlinere», store artister, og at disse vil bli annonsert ganske snart.
De endelige Tømmerstock-tallene for 2018 er ikke klare, men Myhren sier at året vil gi et pent overskudd. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke