18. aug
Ida Maria kommer til Tømmerstock i juni. FOTO: Daniel Bleckley
 
Tømmerstock lover kvinnelige artister
Tømmerstock-festivalen i Brumunddal har tidligere måtte tåle kritikk for å ha for få kvinnelige artister på plakaten. Nå lover de skikkelig "girlpower" til sommeren.

Publisert: 03.jan.2018 15:06
Oppdatert: 03.jan.2018 15:06

I en pressemelding sendt ut onsdag ettermiddag lover Brumunddal-festivalen å hedre kvinnelige artister under årets festival. Ida Maria, Linda Kvam, Hege Øversveen og Hell on Heels skal sikre "girlpower" i Brumunddal i juni.

Ida Maria har turnert verden rundt, og spilt festivaler som Reading & Leeds, Glastonbury, Camden Crawl, Quart, Øya, Hove, Hultsfred, Arvika og Emmaboda. Hun vant prisen for årets nykommer med debutalbumet "Fortress Round My Heart", og det tilhørende Gramostipendet under Spellemannprisen 2008. En av sangene hennes, «Keep Me Warm», var med i sesongfinalen til sesong 4 av den amerikanske tv-serien Grey's Anatomy. 22. april 2009 spilte Ida Maria på det amerikanske talkshowet The Tonight Show med Jay Leno.

Linda Kvam fra Tønsberg er klar med sitt tredje soloalbum med tittelen ”Hand in Glove”. Albumet inneholder tolv låter med tekst og melodi av Kvam, med ett unntak der tekst er levert av Martin Hagfors. Hele produksjonen er gjort mest mulig live med Kvams faste band i Studio. Linda Kvams plate spenner over roots/rock/country/ blues, og hele produksjonen gjenspeiler dette.

Hege Øversveen er klar med sitt andre album ”Goodbye Yellow Roses” i januar. Våren 2012 var hun finalist i The Voice på TV2, og debutalbumet "You Don't Know Me" lå 7 uker på VG-lista. Musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom pop, rock og country, hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer publikum

Maren Aarskog, Monica Olsen Østenheden og Linda Sønsteby fronter konseptet ”Hell On Heels”. Repertoaret befinner seg på grensen til countryland, men de er også innom sjangere som pop, funk og blues med inspirasjon fra bl.a det amerikanske bandet ”Dixie Chicks” Med seg har de et solid knippe musikere.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke