19. aug
Tone Damli Aaberge: Klar for sommerens Briskebyturnering.Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
 
Tone kommer til Briskebyturneringen
Ny-single Tone Damli Aaberge kommer til Hamar.

Publisert: 26.feb.2013 06:35
Oppdatert: -

Den første helga i juni skal det igjen bli fotball, lek og leven i Ankerskogen idrettspark og andre baneområder. For 40. gang ønskes unge fotballspillere velkommen til Briskebyturneringen 1. og 2. juni, Og bursdagen skal feires, både på og utenfor fotballbanene. Ikke minst blir det satset på et populært kveldsarrangement med artistene Byz, Cir.Cuz og Tone Damli Aaberge i spissen.
- Vi er Norges største helgeturnering i fotball og vi forventer i år en rekordstor deltakelse fra over 5.000 fotballspillere fra hele landet, sier Anders Langset.
- Fotball er naturlig nok kjernen i Briskebyturneringen, men vi tror at den gode turneringsfølelsen består av mer enn bare fotball, sier Langset. Og da tenker han på både is i sola og overnatting med laget i klasserom - samt god underholdning om kvelden.
- Vi ser fram til et fyrverkeri av et show som vil bli husket og snakket om i lang tid, sier Anders Langset.
- For oss er dette nasjonaldagen innenfor fotballsporten her til lands, og vi er sikre på at dette er noe en ikke bør gå glipp av.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke