26. aug
TRØBLETE LIV: Tonya Harding brøt sammen i gråt da hun fikk problemer med skolissene under OL-kunstløpet i Hamar i 1994. FOTO: NTB scanpix
 
Tonya Harding-drama blir ny Hollywood-film
Den skandaleombruste kunstløperskens liv skal portretteres av skuespilleren Margot Robbie. Det er foreløpig ikke kjent om hendelsene fra Hamar og Lillehammer-OL vil bli en del av filmen.

Publisert: 23.mar.2016 10:39
Oppdatert: 23.mar.2016 10:45

VG melder tirsdag at arbeidet med filmen om den omdiskuterte kunstløperen er i gang. Filmens tittel er «I, Tonya», og manuskriptet er skrevet av Steven Rogers.

Tonya Harding har en lokal tilknytning til Hamar fordi hun skapte store overskrifter både før under Lillehammer-OL i 1994.

Hardings argeste konkurrent, Nancy Kerrigan, ble kort tid før OL skadet av overfallsmenn som var leid av Hardings daværende mann. Kerrigan klarte likevel å vinne en sølvmedalje i mesterskapet.

Tonya Harding fikk derimot sitt kunstløp ødelagt da skøytelissen hennes løsnet i Hamar OL-Amfi. Hun ble dermed den store taperen midt oppi det store dramaet. Senere innrømmet hun også at hun kjente til planene om å skade Kerrigan. Det skriver VG.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som skal spille Kerrigan, om noen av scenene skal spilles inn i Hamar, eller når filmen vil være ferdig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke