25. aug
 
Topp festivalstemning på Tangen
En blanding av rock og funk fikk publikum til å svinge seg og juble under årets versjon av Tangen Rockfestival.

Publisert: 27.aug.2016 23:33
Oppdatert: 28.aug.2016 15:13

Tangen er ikke stort, men lørdag var det yrende kulturliv og stor fest i sentrum. 

For 11. gang ble Tangen Rock arrangert. Den lille festivalen holder stand med lokale aktører og ildsjeler i spissen. Det som skiller festivalen fra tidligere år er bredden. "Levi Henriksen og Babylon Badlands" var hovedartisten, men festivalen består i hovedsak av lokale talenter. Johanne Margrethe Kippersund Nesdal med sitt nye prosjekt "The 27 Club" og festbandet "Radiofjes" fikk publikum til å svinge seg. "Trollmenn", "Last Ember" og "AkuOrm" sto på lørdagsplakaten. Bredden ble definitivt vist med barnerock tidligere på dagen. 

– Det var kjempegøy å spille her. Folk var skikkelig med og det var skikkelig gøy å se folk danse foran scenen. Det er hjemstedet mitt og selvsagt spesielt å spille her. Det er en festival som fornyer seg hele tiden og prøver ut nye ting. Årets utescene ble kjempefin, sier Johanne Margrethe Kippersund Nesdal.

Broren Knut Kippersund Nesdal slang seg like godt med i bandet "Radiofjes". Med fengende danselåter var de med på å skape god stemning på Tangen. Knut Kippersund Nesdal var også med på "Sjuende far i rockehuset" på barnerock-programmet. 

– Det er alltid veldig kos å spille på Tangenrock. Det er en særegen festival på stedet der jeg vokste opp. Jeg synes det er rått at det skjer på Tangen. Omgivelsene og folka gjør det her til en spesiell festival. Det er mange lokale aktører som bidrar. At vi har en festival med fokus på Tangen og omegn er tøft, sier han. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke