24. aug
Stian Carstensen: Skal lede AnJazz' jubileumskonsert i Kulturhuset 9. mai.
 
Topper jubileumslaget på AnJazz
Et stjernelag med Anders Baasmo Christiansen, Solveig Slettahjell, Ola Kvernberg og Stian Carstensen i spissen topper jubileumskonserten på årets AnJazz fredag 9. mai i Kulturhuset.

Publisert: 24.mar.2014 14:38
Oppdatert: -

Det blir en jubileumskonsert av det særs svingende laget når AnJazz' tiårsjubileum skal markeres i Hamar kulturhus. Her har Anja Katrine Tomter samlet noen av de fremste artistene som har besøkt AnJazz gjennom årene.
Stian Carstensen har opptrådt ved flere anledninger under AnJazz, sist i fjor med trioen Gammalgrass, og blir konsertens spillende konferansier.
- Han har imponert AnJazz-publikum gjennom mange år med sitt fremragende spill på diverse gitarer, trekkspill og fløyter. Munnrapp som han er, blir dette den perfekte rammen rundt jubileumskonserten, sier Anja Katrine Tomter.
Ola Kvernberg er en av dem som skal medvirke sammen med Stian Carstensen.

To deler

I konsertens første del blir det også bidrag av pianisten Espen Berg, opprinnelig fra Hamar, og Airplayin` - bandet fra Hamar og Ringsaker som spiller Airplay-musikk.
Ifølge Anja blir det en tildelt konsert der andre del blir en konsert med Heine Totland som vokalist med Hamar Storband.
Og etter jubileumskonserten i Kulturhuset går turen til AnJazz Funky Night i Hamar Teater, for der fortsetter jubileumsfeiringen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke