22. aug
 
Toppløse ved Mjøsa går verden rundt
Tre toppløse og dansende jenter ved Mjøsa er blitt en hit.

Publisert: 28.mai.2014 12:05
Oppdatert: 28.mai.2014 14:43

Det var ved Mjøsa de tre dansende jentene bestemte seg for å ta det første toppløsbildet. De ante da ikke noe om at dette snart ville komme til å gå verden rundt. Folk over hele verden gjør nå det samme.

- Vi hadde vært på en lang tur. Spontant valgte vi å ta av oss toppene og ta et «Topless-Tour-bilde». Det var spennende og naturlig, forteller Ingvild Marstein Olsen fra Brumunddal.

Sammen med sine to skolevenner Oliva Edginton og Lydia Buckler går Ingvild på danselinja Trinity Laban i London. De tre jentene dro til Brumunddal og Mjøsa før jul for to år siden, tok bildet som nå går verden rundt.

- Vi gjorde det jo bare for moro skyld. Vi tok bildet, lagde en profil på Instagram og la ut bildet av oss. Da begynte folk å sende bilder, forteller Ingvild til Dagbladet.

De tre jentene har senere tatt bilde av seg i Oslo, i New York, Manchester, Berlin og London. Om du tror du skal få se bilder av de tre toppløse jentene forfra tar du helt feil. De står med ryggen til, men det ser ikke ut til at noen bryr seg om det. Bildene har nå flere tusen likes på Facebook. På Instagram er det sendt inn flere hundre bilder fra folk i 28 land.

- Vi lover flere artige øyeblikk, sier de tre jentene.

Rumpestunt

Nå er det ikke bare de tre jentene som har suksess på nettet. Tubaistene fra Brumunddal Brass viste fram rumpene sine. Det ble også en suksess.

Men Brumunddal Brass lover påkledning når de blåser i tubaen.

- Det var ment som et stunt for å skape litt morsom oppmerksomhet rundt Facebook-siden vår og vårkonserten som snart står for tur, fortalte tubaist Kjetil Molstad til h-a.no i april.

«Slipp B (r) Assen fri det er snart Vårkonsert. Fortsatt god påske», har de skrevet til bildet av de tre godt voksne tubaistene i blanke messingen på sin egen Facebook-side.

Mange tusen har sett

Jan Terje Molstad, Kjetil Molstad og Per Arne Høiby tokoppstilling på Høsbjørkampen over Brumunddal, hvor de kun iført sokker og sko hever tubaene høyt til værs. Utsikten til Brumunddal er upåklagelig.

Og rumpestuntet fungerer. På Facebook-siden deres har flere tusen skuelystne sett bildet.

- Det er jo litt morsomt, humrer Kjetil Molstad, som gir oss lov til å bruke bildet hvis vi lover ikke å beskjære det tettere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke